English French German

Γάλλος βουλευτής έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο στον πρωθυπουργό (vid)


Χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο έκανε ο Γάλλος βουλευτής, Χένρι Εμμανουέλι, για να δείξει την αντίθεσή του ως προς τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν συνομιλούσε με τους σοσιαλιστές για τις κατηγορίες που του αποδίδουν οι δεύτεροι ότι μέσω αυτών των ρυθμίσεων ευνοούνται οι πλούσιοι.

Επίσης, μεταξύ των όσων κατηγοριών
 του αποδίδονται είναι και ότι αυτές οι αλλαγές στη φορολογία δεν λαμβάνουν υπόψη την ανάγκη που έχει η Γαλλία για ανάπτυξη.

Η απρεπής, όσο να το πεις, χειρονομία, καταγράφτηκε από το φωτογραφικό φακό και έκανε το γύρο του κόσμου αφού "έπαιξε" στα περισσότερα μέσα ενημέρωσης.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής αρνήθηκε πως έκανε αυτή τη χειρονομία στον πρωθυπουργό της χώρας αλλά ότι πρόκειται για παρεξήγηση.

"Είμαι αρκετά μεγάλος και έχω αρκετή εμπειρία για να εκφράσω τις απόψεις μου χωρίς συνδυασμό οποιασδήποτε χειρονομίας", υποστήριξε.


Πηγή

ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ: Βλέπετε τώρα τις διαφορές με τους δικούς μας; Εκεί δεν τους τα κάνουν μόνο οι απλοί πολίτες...Οι δικοί μας βουλευτές ακόμα και να βλέπουν την αδικία των μέτρων, κάνουν τους κουφούς και λένε τα ίδια και τα ίδια απλά για να πούν κάτι. Πάντως έχει πλάκα καμία φορά που τους πιάνει η καμερα να διαβάζουν το χαρτάκι με αυτά που πρέπει να πούν.

οι πιο προσφατες αναρτησεις

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...